SOLUȚII DE TIP PORTOFEL DIGITAL

DIGITALIZAREA AFACERII CU SCOPUL DE A MONETIZA!

DIGITALIZAREA AFACERII CU SCOPUL DE A MONETIZA!

Credem că orice companie poate oferi servicii financiare. Alătură-te în lumea noastră, în care orice produs sau serviciu poate fi digitalizat

Am citit „ Legea privind protecția datelor cu caracter personal” și drepturile mele.

YOUR MESSAGE HAS BEEN SENT SUCCESSFULLY

Our team will respond back via email or phone call regarding your need within 48 hours. If it is urgent please use whatsapp.

CLOSE

Error

Error DESC

BACK TO THE FORM

Am citit „ Legea privind protecția datelor cu caracter personal” și drepturile mele.

ALEGETI ACUM SOLUȚIA NOASTRĂ DE PORTOFEL DIGITAL!

  • Oferiți clienților dumneavoastră conturi de portofel digital.
  • Reîncărcați, transferați sau realizați plăți între portofele digitale sau/ și conturi bancare.
  • Realizați cumpărături la comercianții înrolați în aplicație, simplu și rapid, doar prin scanarea unui cod QR.
  • Oferiți cu ușurință campanii de cashback de la comercianții înrolați în aplicație.

CARE SUNT
SUPERPUTERILE NOASTRE?

Licență instituție emitentă de monedă electronică
Licență instituție emitentă de monedă electronică

Intermediem tranzacțiile dumneavoastră, în calitate de instituție emitentă de monedă electronică, fără a fi necesară nicio investiție operațională din partea dumneavoastră.

În prezent, United Payment Romania SRL este în curs de autorizare ca instituție emitentă de monedă electronică și nu prestează servicii aferente acestei activități până la momentul obținerii autorizării.

APLICAȚIE DE TIP WHITELABEL
APLICAȚIE DE TIP WHITELABEL

Folosind produsul de tip whitelabel, puteți integra cu ușurință funcționalitățile oferite prin portofelul digital direct în aplicația dumneavoastră.

ECHIPĂ DE EXPERȚI
ECHIPĂ DE EXPERȚI

Nu vă faceți griji pentru alocarea unor resurse sau crearea unor echipe diferite pentru a acoperi cerințele de conformitate, situațiile de fraudă sau integrarea informatică. Cu echipele noastre de experți, vă vom îndruma și oferi suport pe tot parcursul relației de afaceri.

SUPORT CONTINUU
SUPORT CONTINUU

Vă vom ajuta și vă vom ghida cu experiența dobândită la nivel global încă de la începutul proiectului dumneavoastră. După integrarea portofelului digital în aplicația dumneavoastră și lansarea către client, echipele noastre operaționale și de produs vă vor sprijini. Nu veți fi niciodată singuri în călătoria de digitalizare a afacerii.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce tipuri de companii sunt cel mai bine poziționate pentru a oferi servicii de portofel digital clienților lor?
  • Portofelele digitale devin din ce în ce mai populare în rândul consumatorilor, iar multe companii caută să ofere acest serviciu pentru a rămâne competitive în piață.
  • Orice companie care dorește să rămână competitivă în piață și să ofere clienților săi o experiență de plată facilă și fără comisioane excesive, poate lua în considerare oferirea unui serviciu de portofel digital.
Cum vă puteți transforma aplicația mobilă într-un portofel digital ce vă oferă un avantaj competitiv pe piață?
  • Portofelul digital poate repoziționa o companie în piața în care își desfășoară activitatea, prin oferirea unui avantaj competitiv strâns legat de experiența clienților săi. Odată ce aplicația mobilă a companiei integrează o soluție de portofel digital, clienții au acces imediat la o metodă de plată facila, rapidă și convenabilă.

  • Cu un portofel digital, vă puteți monetiza baza de clienți oferind recompense personalizate, campanii de cashback sau alte beneficii în funcție de profilul afacerii dumneavoastră, astfel încât să creșteți nivelul de fidelizare al clienților.

  • Un alt avantaj major al portofelelor digitale este capacitatea de a atenua riscurile de securitate asociate cu metodele tradiționale de plată, protejându-vă atât afacerea, cât și clienții de fraudă și alte riscuri privind securitatea tranzacțiilor.

  • Nu în ultimul rând, un avantaj important al unei soluții de tip portofelul digital este componenta financiară, întrucât ecosistemul creat în jurul acestui produs reduce costurile asociate tranzacțiilor.

Cine deține responsabilitatea legală pentru asigurarea conformității cu cerințele de reglementare?

Serviciile aferente activității cu monedă sunt supuse unor cerințe stricte de reglementare și este esențial ca furnizorii de servicii să fie companii licențiate și auditate în mod regulat de autoritățile relevante. În România, instituțiile care furnizează soluții de portofel digital și servicii de plată aferente activității cu monedă electronică trebuie să fie autorizate ca instituții emitente de monedă electronică de către Banca Națională a României în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Aceste instituții licențiate sunt considerate instituții financiare și sunt responsabile pentru respectarea tuturor reglementărilor aplicabile, inclusiv a celor referitoare la combaterea spălării banilor și prevenirea finanțării terorismului. Acestea sunt, de asemenea, supravegheate permanent de către Banca Națională a României pe tot parcursul desfășurării activității ca instituție emitentă.
În prezent, United Payment Romania SRL este în curs de autorizare ca instituție emitentă de monedă electronică și nu prestează servicii aferente acestei activități până la momentul obținerii autorizării.

ACUM PUTEȚI

VĂ PUTEȚI

BENEFICIILE UNEI

AFACERI DIGITALE

whatsapp-icon